Burgonyaleves

200 g burgonya
100 g sárgarépa
100 g petrezselyem gyökér
20 g olaj
20 g liszt
100 g csigatészta
só, fűszerpaprika

A kockára vágott sárgarépát és petrezselyem gyökeret kevés olajon átfuttatjuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát és felengedjük vízzel. Sóval ízesítjük és félig puhára főzzük, ekkor beletesszük a kockákra vágott burgonyát és puhára főzzük. Diétás rántást készítünk (teflon serpenyőben és csak kevés olaj felhasználásával!), majd besűrítjük a levest, végül belefőzzük a csigatésztát.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!

Search