IBD Világnap

Kedves érdeklődők!

Az idei IBD világnap más lesz, mint az elmúlt években. Sajnos most nem tudunk közös programot szervezni, mint két éve az állatkerti séta, vagy tavaly a közös hajókázás és városnézés, mivel jelenleg az a legbiztonságosabb, ha most személyesen még nem találkozunk. Rendhagyó módon, az idei IBD világnapot „virtuálisan” online tartjuk meg, ezért a mottónk „#maradjotthon, legyél velünk!

A nemzetközi kampány most a munkára fókuszál, ehhez mint minden évben, Magyarországról is szeretnénk csatlakozni. Nem könnyű egy krónikus betegséggel együtt élni, de mi már ezt bizonyítottuk az elmúlt években, hogy képesek vagyunk rá.

Az IBD világnapon szeretnénk, hogy közösen mutassuk meg mindenkinek, hogyan telnek a napjaink: csatlakozz hozzánk és oszd meg rövid videóban, képekben a napodnak egy-egy kis részletét! (Részletes információk hamarosan – de fontos ha van, keressétek meg a szekrényben az IBD világnapos lila pólót)

Meginvitálunk Titeket egy közös jógára, de lesz erősítő otthoni edzés is. A szakmai rész sem maradhat el, különböző riportokat, előadásokat osztunk meg Veletek a nap folyamán.

Akik a napunkat támogatják (teljesség igénye nélkül): dr. Kovács Ágota, dr. Schafer Eszter és dr. Miheller Pál gasztroenterológusok

Üdvözlettel, MCCBE vezetősége

Mutasd meg facebook-on!

Faceook-on néhány kattintással te is elkészítheted IBD Világnapos profilképedet. Kattints ide!
Image

Hírlevél

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!

Search