Sajtsaláta

A felhasznált nyersanyagok 4 adagra vonatkoznak.

Hozzávalók:

  • Cékla 400 g
  • Sárgarépa 200 g
  • Burgonya 150 g
  • Trappista sajt 100 g
  • Alma 200 g
  • Vöröshagyma 50 g
  • Kefir 200 ml
  • Só, fehér bors, citromlé, mustár ízlés szerint

Elkészítés:

A megmosott, megtisztított burgonyát, céklát puhára főzzük, és vékony karikákra szeleteljük. A megmosott, megtisztított almát, és a sárgarépát reszelőn lereszeljük. A megtisztított vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk. A zöldségféléket összekeverjük, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott sajtot. A kefirt a citromlével, sóval, kevés nem csípős mustárral és a borssal simára keverjük, és a salátára öntjük. Tálalásig hűtőszekrényben tároljuk. 

 

Kérjük, támogasd adód 1%-ával betegegyesületünk terveit!

Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete - 18232819-1-41

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2024 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum Kapcsolat

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

Nem vagy még tag? CSATLAKOZZ!

Bejelentkezés tagoknak!

Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.