Az év IBD betegek szolgálatáért díjátadó

Az ÉV IBD NŐVÉRE DÍJ-on felül egyesületünk egy másik díjat is alapított.

AZ IBD BETEGEK SZOLGÁLATÁÉRT DÍJAT azoknak szeretnénk minden évben átadni, akik erőn felül tesznek az IBD betegekért, a közösségért és az egyesületért.
Ebben az évben 5 díjazott kapott emlékplakettet.

Szvitek Ilona 2003 óta dolgozott a Semmelweis Egyetemen, többszáz beteg számára Ő volt a biztos pont. Szerettük volna a díjat először neki átadni, megköszönve az IBD betegekért tett szolgálatait… de egy sajnálatos tragédia miatt már nincs Velünk….
A posztumusz díjat a hozzá legközelebb álló orvosnak, Dr. Miheller Pálnak adtuk át.

Dr. Kovács Ágota gasztroenterológus főorvos asszony 1961-ben szerezte orvosi diplomáját, 1980 óta gasztroenterológus. Feltehetően többszáz beteget kezelt a pályafutása alatt. A 90-es évek közepén kezdték el néhány beteggel a CROHN KLUBOT, amelyből később az egyesület lett. A díjjal szerettük volna megköszönni a közel 50 éves munkáját. Az IBD napra nem tudott eljönni, így előző nap ünnepélyesen kedves betegtársunk adta át főorvos asszonynak a díjat.
Idézet Dr. Kovács Ágota leveléből:
„Nagyon köszönöm a megtisztelő, szép kitüntetést, ” Az IBD betegek szolgálatáért” díjat, melyet örömmel vettem át. Meghatottan emlékszem vissza a több évtizedes kemény munkára, amelynek köszönhetően az egykori Beteg Klubból a betegek széleskörű informálását szolgáló Egyesület lett.”

Müller Anna kedves betegtársunk is kiérdemelte ezt a díjat, Nélküle ma nem lenne egyesület, mivel Ő azon betegek egyike volt, aki elkezdett a CROHN KLUB-ba járni. Több, mint 20 évig aktívan részt vett az egyesület munkájában.

Dr. Schäfer Eszter gasztroenterológus főorvos asszony 2000-ben szerezte orvosi diplomáját, 2008 óta gasztroenterológus. Az ÉPC-Honvédkórház IBD ambulancia vezetője. Becslések szerint körülbelül 1000 IBD-s beteget kezel. Évekkel ezelőtt átvette az „orvosi stafétát” Dr. Kovács Ágotától, az IBD napokon rendszeresen részt vesz, folyamatos szakmai támogatás nyújt az egyesületnek. Mindig mindenben lehet doktornőre számítani, szívvel-lélekkel a betegekért dolgozik.

Dr. Miheller Pál gasztroenterológus egyetemi docens 1996-ban szerezte orvosi diplomáját, azóta a Semmelweis Egyetem kötelékben dolgozik. 2004 óta gasztroenterológus. A SE Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika gasztroenterológiai fekvőbeteg ellátás-osztályvezetője, az MGT Colon Szekció vezetőségi tagja. Valószínűsíthetően többszáz beteget kezel, egyesületünk részére az állandó szakmai támogatás mellett hatalmas segítséget nyújt az orvosokkal történő kommunikáció támogatásában.


Szívből gratulálunk a díjazottaknak! 

Free Joomla Lightbox Gallery

Kérjük, támogasd adód 1%-ával betegegyesületünk terveit!

Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete - 18232819-1-41

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2024 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum Kapcsolat

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

Nem vagy még tag? CSATLAKOZZ!

Bejelentkezés tagoknak!

Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.