Felmérés a gyulladásos bélbetegek lelkiállapotával kapcsolatban

Kedves Hölgyem/Uram!

A Szegedi Tudományegyetem I.sz. Belgyógyászati Klinika Colorectalis munkacsoportja országos szintű felmérést indított, melyben gyulladásos bélbetegek lelkiállapotát szeretnénk felmérni a jelenlegi járványügyi helyzetben.

A kutatásunk célja, hogy feltérképezzük, milyen hatással van Önre és betegségére a járványügyi krízishelyzet. Ezen a Google űrlapon keresztül egy általunk összeállított kérdőív kitöltésére szeretnénk Önt megkérni. Amennyiben már más forrásból is megkapta ezt a kérdőívet az elmúlt napokban, akkor kérjük ne töltse ki újra!

A kérdőívet itt éri el.

A kérdőív 18 éven felülieknek készült, kitöltése körülbelül 30 percet vesz igénybe.  A kitöltés bármikor megszakítható. A részvétel anonim és önkéntes. 

Kérjük a csatolt dokumentumként szereplő beleegyező nyilatkozatot, illetve tájékoztatót elolvasás után kitöltve és aláírva az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldje vissza vagy amennyiben Szegeden kezelik, akkor a következő kontroll vizsgálatára  hozza el magával és kezelőorvosának adja át! 

A kitöltés során nincs jó és rossz válasz, ezért kérjük a lehető legőszintébben töltse ki a kérdőívet. A válaszokat bizalmasan kezeljük, azok összesítve, adatbázist képezve, statisztikai módszerek segítségével kerülnek elemzésre.

A kérdőív kitöltése során vagy azt követően amennyiben kérdése merül fel kérjük forduljon bizalommal kezelőorvosa felé vagy jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. 

Köszönjük, hogy a kérdőívek kitöltésével hozzájárul munkánkhoz!

 

Colorectalis munkacsoport

SZTE I.sz. Belgyógyászati Klinika, Szeged

Hírlevél

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!

Search